BHS logo
Vrijblijvend aanvragen

Gratis reservering aanvragen

Voor bijvoorbeeld het regelen van hotels, vergaderlocaties, zakelijke diners, avondprogramma's, transfers of iets anders.

Je aanvraag wordt beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Je bespaart jezelf gemiddeld 16 uur aan zoeken en regelen

We proberen je binnen een uur te bellen om je wensen te bespreken zodat we het helemaal op maat kunnen bouwen voor jou

Binnen 24 uur ontvang je je vrijblijvende offerte met alle reserveringen

500+ organisaties vertrouwden eerder op ons

Maandag Academy logo
Shimano logo

ONZE DIENSTEN

Waar je ons zoal voor kan inzetten

Zet ons aan het werk om jullie zakelijke reis, congres of vergadering te regelen. Of het nu in Nederland, of elders ter wereld is, wij zijn gespecialiseerd in het helemaal van a-tot-z regelen. Inclusief reserveringen voor aansluitende diners, teamactiviteiten en transfers.

Congres reserveringen

Zet ons in als venue finder. Wij starten de zoekopdracht en bevestigen je locatie naar keuze. Uiteraard kan je desgewenst ook de details zelf afstemmen met de locatie.

Eveneens handig: BHS kan een congresregistratie online voor je verzorgen. Wij zorgen ervoor dat deelnemers zich online kunnen registeren en reacties en bevestigingen krijgen. En jij krijgt een handig overzicht van alle geregistreerde deelnemers. Dat is het gemak van een full service agency voor reserveringen.

Hotel reserveringen

Waar het ook ter wereld is, op basis van je briefing gaan wij snel en kundig op zoek naar de meest passende hotelkamers of appartementen. Daarbij houden we uiteraard rekening met individuele wensen. Service op maat is de standaard bij BHS.

Vergader locaties

Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies waar de meest ideale locaties voor vergaderingen zijn te vinden. Daarbij zijn we alert en scherp op dat alle details kloppen.

Sociale programma's

Of je nu een ontspannende aanvulling zoekt ter afsluiting van je programma, of een volledige team building activiteit wilt opzetten, laat ons het regelen. Van diners tot borrelen op exclusieve locaties met uitzicht over de stad. Van trainingen tot workhops. Of van galeriebezoeken tot voorstellingen. Wij staan voor je klaar.

Conferentie reserveringen

Van kleinschalig tot grootschalig, met of zonder lunch, inclusief moderne apparatuur, al deze details regelen we strak.

Transfers

Of je nu transfers van of naar het vliegveld nodig hebt, of van de evenementenlocatie naar het restaurant voor het aansluitende diner, wij regelen het. Van taxi's voor individuele gasten tot bussen voor hele groepen, of wat dacht je van per boot door de grachten?

Training locaties

Zoek je een externe locatie voor een training? We kunnen je helpen met het vormgeven en reserveren. Van eenvoudige en korte trainingen tot volle dagen, binnen of buiten. We stemmen alles af op je wensen en budget. Maar nog belangrijker: dat het een vruchtbare plek is voor ontwikkeling.

Product presentaties

Ben je een accountmanager en zoek je een geschikte of unieke locatie voor je high prospects? Schakel met ons en wij regelen het voor je, zodat jij tijd kan besteden aan je leads en deals in plaats van zoeken en regelen.

REGEL HET VANDAAG NOG

Ervaar ook het gemak van een agency voor reserveringen

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.