BHS logo
Vrijblijvend aanvragen

Gratis reservering aanvragen

Voor bijvoorbeeld het regelen van hotels, vergaderlocaties, zakelijke diners, avondprogramma's, transfers of iets anders.

Je aanvraag wordt beveiligd verstuurd en opgeslagen.

Je bespaart jezelf gemiddeld 16 uur aan zoeken en regelen

We proberen je binnen een uur te bellen om je wensen te bespreken zodat we het helemaal op maat kunnen bouwen voor jou

Binnen 24 uur ontvang je je vrijblijvende offerte met alle reserveringen

500+ organisaties vertrouwden eerder op ons

Maandag Academy logo
Shimano logo

ONZE TARIEVEN

De beste prijs die we konden verzinnen

Alles geregeld

0

Regel het vandaag nog


Bespaar tijd

Alles geregeld

Persoonlijke service op maat

Je betaalt ons geen euro, alleen wat je reserveert

Binnen één werkdag van aanvraag tot uitgewerkt voorstel

TOELICHTING

Waarom we dit kosteloos kunnen aanbieden

Ons tarief is altijd € 0. Wij regelen alles kosteloos voor je. Je betaalt voor onze dienstverlening geen euro, alleen wat je reserveert.

Dat kan omdat wij speciale tarieven van hotels, locaties, venues, restaurants en evenementen krijgen, omdat wij als reserveringsagency vaak met een hoog volume inkopen. Hierdoor kunnen wij alle reserveringen aan jou aanbieden tegen een prijs die hetzelfde of lager is dan wanneer je het zelf zou regelen.

Wij hebben een wereldwijd netwerk en in ons handelen zijn we 100% onafhankelijk en transparant. Op de verzamelfactuur zie je altijd precies wat je betaalt en dit is nooit meer dan als je het zelf had gereserveerd. Sterker nog, het is vaak lager, want wij weten precies hoe ver we kunnen gaan in prijzen en gunstige annuleringsvoorwaarden uitonderhandelen.

Binnen de reis- en evenementenbranche is het heel gangbaar om te reserveren via een agency zoals BHS. Dat is win-win-win voor iedereen. De hotels en locaties zijn blij met de extra business, jij bent blij met onze service en wij kunnen eerlijk brood verdienen aan jou helpen.

REGEL HET VANDAAG NOG

Ervaar ook het gemak van een agency voor reserveringen

Deze site gebruikt functionele, analytische en tracking cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren. Meer info.